Parksoffa auktioneras ut till stöd för Musikhjälpen

Smekab Citylife stödjer Musikhjälpen 2019 genom att auktionera ut en av sina parksoffor. I år är Musikhjälpens tema ”Sex är inte ett vapen” och företaget uppmanar alla att stödja Musikhjälpen med ett bidrag eller lägga ett bud på deras auktion.


#musikhjälpen #smekabcitylife #parksoffa
Soffan som auktioneras ut är en VERA parksoffa med stomme i förzinkat och pulverlackerat stål och sits och rygg i FSC-certifierat Jatoba-trä. Bilden är ett exempel och visar ej slutligt utförande. Bild: Smekab Citylife

Att gå en promenad i en park, sätta sig ner på en parkmöbel, känna ro och harmoni med naturen och dess omgivning ska vara en självklarhet enligt Smekab Citylife. Rädsla och oro är inte lika med trivsel, varken i Sverige eller någon annanstans i världen. Därför tycker de det är otroligt viktigt att bidra till Musikhjälpens insamling.

Musikhjälpen 2019 sänds från Västerås i P3 och SVT 9–15 december. Engagemanget är stort för att samla in pengar och det görs på en mängd olika sätt. Smekab Citylife har både en egen insamlingsbössa (här) och donerar en VERA parksoffa att auktioneras ut (här).