mustaschprydd grip mot prostatacancer

Teknikföretaget Cranab i Vindeln har tagit fram en unik blålackerad rundvirkesgripare med mustasch som ska auktioneras ut i kampen mot prostatacancer.


– Vi gör det här för att rikta ljuset mot prostatacancer. Många inom skogsbranschen liksom flera av våra användare är män som befinner sig i en riskzon att drabbas eller har blivit drabbade, säger Håkan Bergh, försäljningsansvarig i Sverige.Det är rundvirkesgriparen Cranab CR280 som lackerats i blått och dekorerats med en mustasch. 17 februari auktioneras den ut vid företagareventet Entreprenörsmeeting i Lycksele. Cranab skänker gripen och alla intäkter kommer att gå till kampen mot prostatacancern.


– Det känns mycket bra att vi på det här sättet kan dra vårt strå till stacken för att bidra till forskning om prostatacancer, en bättre cancervård och att rädda fler liv, säger Håkan.


För den som inte kan vara på plats i Lycksele går det att lämna bud fram till den 9 februari på mailadressen info@cranab.se. Ange budsumma, namn och telefonnummer samt om du vill bli uppringd för att delta under auktionen.