Klubb JOY – kafferep med extra blöt twist

Människor mår bra av att röra på sig och att umgås med andra. Men när man blir äldre kan både aktivitet och social samvaro vara svårt att få till, av olika anledningar. Därför startar nu Medley Klubb JOY, en verksamhet för personer som är 60+ där fokus ligger på aktiviteter i badet och social samvaro. Lite som ett kafferep med en extra blöt twist.


#medley #clubjoy #seniorer
Medley startar Klubb JOY, en social och rolig aktivitet speciellt riktad till seniorer.

En förmiddag i veckan erbjuds seniorerna en plats att träffas och umgås på och samtidigt få möjlighet att aktivera sig. Oavsett om man vill motionera, leka av sig eller dricka kaffe och umgås så finns det förhoppningsvis något som passar de flesta.


– Tanken är att det ska vara en plats där du kan träffa likasinnade och umgås på ett enkelt och avslappnat sätt. Bada, basta, fika och helt enkelt bara njuta. Vår målsättning är att Klubb JOY ska vara en flora av aktiviteter där verksamheten växer med tiden, säger Bitte Forsman, bad- och kursansvarig på Medley.

Aktiviteterna för seniorverksamheten varierar beroende på anläggning men värme, vatten, frågesport och kaffe ingår. Därtill med en rabatterad entré.