Internationell utmärkelse till Yasuragi

Det japanska badet och hotellet Yasuragi utanför Stockholm har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen “International Hotel of the Year” på Choice Hotels International´s årliga konferens.


Nyheten om utmärkelsen mottogs med glädje av Yasuragis marknadschef Kersti Olophsdotter, Total Revenue Manager Markus Hellgren och hotellchef Madeleine Andersson. Foto: Nordic Hotels & Resorts

Under 2017 byggdes Yasuragi om för att komma ännu närmare kärnan i den japanska badhuskulturen och var då stängt under nästan ett år. Trots det var badanläggningen fullbokad när den väl öppnade igen.


Nomineringen till priset lyder: ”Yasuragi har byggt sitt varumärke och har i Sverige blivit ett namn på allas läppar … Den veganska restaurangen, raw food, ett spa där det ej är tillåtet att ha digitala verktyg och ett nybyggt japanskt bad, ger gästerna avkoppling och ny energi. Med fokus på hållbarhet och effektivitet fortsätter Yasuragi att utmärka sig.”


– Yasuragi är en magisk plats och det senaste året har varit en fantastisk start på en resa som påbörjats för länge sedan. Teamet har arbetat intensivt för att komma hit och förtjänar ett stort erkännande för detta. Vi är på väg att ta ett gigantiskt steg in i framtiden för att kunna vara ännu mer analoga med utgångspunkten i att bidra till människors möjlighet att verkligen ta hand om sig själva och leva hållbara liv, säger Per Keller, General Manager på Yasuragi.